Vevőszolgálat MagunkrólFőoldalElérhetőségeink
Akciós termékek!

kategóriák

márkák

Lindam
Easy Fit Plus Deluxe Tal extra magasl biztonsági ajtórács

BABA - GYERMEK - KAMASZ TERMÉKEK > Biztonsági és műszaki eszközök

20 750 Ft 17 950 Ft

termékleírás

Lindam Easy Fit Plus Delux Tall biztonsági ajtórács

 

A Lindam biztonsági ajtórácsok segítségével fixen zárhatóak a bejáratok, ahol nem szeretnénk, ha a gyermek átmenne. Ezzel elérhető, hogy számára veszélyes tárgyakhoz ne kerüljön közel, vagy hogy egy lépcsőn ne tudjon le vagy felmenni.

 

Egyszerűen használható technikával nyitható akár egy kézzel. Csak meg kell nyomni a gombot és felhúzni a fogantyút, és nyitható is.

Extra, 91,4 cm magassága még nagyobb biztonságban tartja gyermekét, illetve a nagyobb méretű kutyákat is a szobán kívül tarja.

 

Tripla záródási lehetőség, egyszerre fent és lent is záródik. 4 ponton rögzül az ajtófélfához, és masszív tartást ad úgy, hogy a felületet nem kell megfúrni hozzá.

 

Jelző található rajta, amely a megfelelő telepítést biztosítja. Két irányba nyitható ajtó, így minden irányból kényelmes lesz, és felhelyezésnél dönthettek róla, hogy melyik irányból nyíljon az ajtó (jobbról vagy balról). Erős acél elemei tartóssá teszik az ajtórácsot.

 

Készen, összeszerelt állapotban szállítjuk, így azonnal használatba vehető, semmilyen eszközt sem igényel a felhelyezése.

 

Mérete: 75x75 cm

75-82 cm közötti ajtónyílásba illeszthető.

Kiegészítővel 110 cm-ig bővíthető.

 

Megfelel az EN 1930:2011-es európai szabványnak.