Vevőszolgálat MagunkrólFőoldalElérhetőségeink
Akciós termékek!

kategóriák

márkák

Angelsounds
FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató

BABA - GYERMEK - KAMASZ TERMÉKEK > Biztonsági és műszaki eszközök

Megosztás IWIW-en Megosztás Facebook-on11 970 Ft 9 990 Ft

termékleírás

 

Az ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató segítségével meghallgathatja még meg nem született gyermekének szívhangját, és egyéb csodálatos hangjait, többek között például csuklását, mocorgását stb...

A készülék segítségével felveheti ezeket a hangokat, rögzítheti, megőrizheti, vagy elküldheti családtagjai, ismerősei számára emailben.

A készülék üzemeltetése:

A készülék egyszerűen működtethető, kisméretű, egy kézzel kezelhető. A készüléket nedves felületen kell használni.

A készülék már a terhesség korai szakaszában is használható, a 12. héttől alkalmas arra, hogy a felhasználó hallgathassa a magzat szívhangját, a későbbiekben a mocorgás, fészkelődés, csuklás aranyos hangjait.

Az ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató működési elve:

A készülék 3.3Mhz-en üzemel, az orvosi terhes-ultrahangokhoz hasonlóan Doppler ultrahangot bocsát ki, mely az orvostudomány jelenlegi állása szerint semmiféle káros hatással sincs az emberi szervezetre.

A gyártó és a forgalmazó felhívják a fentiek mellett a felhasználók figyelmét, hogy készüléket kizárólag vizsgálati célra, rövid időre használják.

Az ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgatóval hallható szívhang megegyezik a klinikai ultrahang vizsgálatokon hallható hanggal.

Az ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgató alkalmas arra, hogy ellenőrizze gyermeke szívhangját, ezáltal megnyutassa Önmagát.

A készülék segíti a családi kötődések kialakulását és erősödését a terhesség alatt.

Figyelem! A készülék nem helyettesíti a rendszeres terhes-gondozást, nem alkalmas ennek pótlására!

 

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.