Vevőszolgálat MagunkrólFőoldalElérhetőségeink
Akciós termékek!

kategóriák

márkák

A vásárlói igények alapján a Diszkont minden hónap utolsó vasárnapján is nyitva tart: 9-12h között

 Fontos......

1991 óta foglalkozunk nagy és kiskereskedelemmel.
2000-ben megszületett első gyermekünk adta az ihletet és profilt váltottunk, kifejezetten családi vállalkozással, megnyitottuk a BabyFun Diszkontot. Már főleg csak egyéni vásárlókat és közületeket szolgálunk ki, hogy még jobb árakat, szolgáltatást  tudjunk nyújtani vásárlóinknak.

  Mi tudtuk, magunkat is beleértve, hogy a legtöbb Kismama köztudottan, alulinformáltan kezd bele a vásárlásba, szülésbe, babanevelésbe...
Ezért elhatároztuk, hogy mi nem a jól kitalált, csalogató marketingre, sláger termékekre, akciókra, reklámokra helyezzük a hangsúlyt, hanem a saját szülői és sokéves szakmai tapasztalatunkra,,.

Ezért is a Kismamák egyik legkedveltebb babakelengye beszerző helye lettünk.

  Első babás kismamák előszeretettel jönnek a boltunkba, mert a boltok között egyedülálló módon, igény szerint, személyre szabottan, még ennyi év után is a legnagyobb türelemmel és lelkesedéssel segítünk abban, hogy a meglévő és a tőlünk kapott infók alapján a legjobb döntést tudják meghozni, nem csak a vásárláskor, hanem mindenben, ami a baba ápolásában, felnevelésében adódik.
 Nagyon sok Kismama már korai stádiumban eljön hozzánk informálódni, még ha még nem is fognak semmit vásárolni.
Össze tudnak hasonlítani, amikor elérkezettnek látják az időt, tudnak jó döntéseket hozni.
 
Igyekszünk minden termékünknél a legjobb árat kialakítani, hogy aki nálunk vásárol, az összességében is jól járjon, ne kelljen fáradságosan, több helyen beszerezni az olcsóbb árukat.

A vásárlóink érdeklődését és tapasztalatait figyelembe véve állandóan módosítjuk árukínálatunkat, de az egyéni igényeket is igyekszünk kielégíteni..

FIGYELEM!

Jelenleg a weboldal webgalériaként szerepel.
A kosár gomb és a készletjelző is ki van kapcsolva, ezért további termékekről, akciókról, az aktuális árakról, árukészletről vásárlásai előtt érdeklődjön telefonos, vagy skype elérhetőségeinken, vagy látogasson el a boltba. Aki nem tud személyesen eljönni a boltba, azoknak el tudjuk küldeni a kért terméket, telefonos egyeztetés után. Megértésüket köszönjük!

Jelenleg az üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség is van. Átmenetileg (kb. május-júniusig) VISA bankkártyákkal nem tudnak fizetni!

Mobiltelefon egyenleget is feltölthet bankkártyáról boltunkban!!