Vevőszolgálat MagunkrólFőoldalElérhetőségeink
Akciós termékek!

kategóriák

márkák

utoljára megtekintett termékek

Timba
NIKI 70x120-as ágyneműtartós 2 ajtós kombi gyermekágy - Borostyán

BABA - GYERMEK - KAMASZ TERMÉKEK > Ágy, utazóágy, bababútor > Kombi ágyak

Megosztás IWIW-en Megosztás Facebook-on58 990 Ft

termékleírás

Leírás:

  • 3 állásban állítható fekvőfelület
  • massziv szerkezet
  • 2 kivehető rács
  • osztott dupla ágyneműtartó
  • vastag, műanyag puha lekerekített élzárók
  • a pelenkázó szekrény jobbról és balról is szerelhető
  • magasabb ágy az átlagosnál, ezért kényelmesebb a baba kivétele és befektetése és nem fekszik a baba a porszint alatt, mint az alacsonyabb kivitelnél.
  • 70x120-as nagyobb, kényelmes fekvőfelület babaágyként
  • Ifjúsági ágyként átalakítva, matracméret 70x176cm, akár kamasz korig is használható (Figyelem! Ennél keskenyebb ágy alkalmatlan ifjúsági ágyként)
  • Ifjúsági matrac átalakítás után 70x175 cm-es 16.990 Ft

Csomagolási méretek: 127x72x13cm + 83x75x10cm + 178x30x9cm (Általában mindegyik személyautóval elszállítható)

A bútorcsalád hasonlóan közkedvelt bababútoraival kiegészítheti a baba szobáját!

Részletes leírás:


Egy egyedi gyermekágy, mely praktikusságának ás átalakíthatóságának köszönhetően a legkedveltebb termékek egyikévé vált. A gyermekágy komfortos, sok funkciójának köszönhetően képes alkalmazkodni az ifjonc korához, szükségleteihez, illetve a szoba kialakításához egyaránt.

Termékleírás:

Anyaga: Tömör gőzölt bükkfa, lekerekített élekkel. Laminált bútorlap, kemény színtartó felülettel.

Felületkezelés: Alapozás szállekötő anyaggal. Fedőzés 2 rétegben, Vizes bázisú gyermekbarát anyaggal

Fekvőfelület: 3 pozícióban állítható. Speciális előfeszített, réteg ragasztott fa rugókkal van felszerelve. Ez fontos a kényelmes nyugodt alvás és a megfelelő átszellőzés miatt. Ugyanakkor gyermeke ugrálásakor, elesésekor tompítja az estét, védi gyermekét.

A bútorlap élei: Lekerekítettek, rugalmas gyermekbútorokhoz kifejlesztett speciális él védővel vannak bevonva, így biztonságossá és esztétikussá téve azt. Ez a megoldás kizárja az éles élek okozta esteleges sérüléseket. Az ágylábakon csúszó talpgombok vannak, így a bútor mozgatásakor nem karcolódik a padlózat.

Oldalrácsok: Nagyon stabil, biztonságos könnyen szerelhető. Az új előírásoknak megfelelően keresztirányú rögzítést alkalmazunk. Az egyik oldalrácsból 2 db pálca kivehető, így gyermeke később az ágyból önállóan ki – be tud majd járni.

A pelenkázó szekrény az ágy mindkét oldalára szerelhető. A szekrény ajtaja ujjbecsípődést megakadályozó speciális pántokkal van felszerelve. Az ajtók nyitásakor a saroknál a rés nő így gyermeke esetlegesen odakerülő ujja sérülését megakadályozza. Az ajtógombok gömbölyűek, így nem tudnak sérülést okozni.

Az ágyneműtartó 2 különálló fiókból áll, melyek egymástól függetlenül görgős síneken könnyen kihúzhatóak, a takaró lemezzel pormentesen fedettek. Az ágyneműtartók nagy méretüknek köszönhetően átlagon felüli tárolási lehetőséget biztosítanak.

Az ágy heverővé alakítása után egy 70 x 1776 os méretű heverőt kapunk, melynek fekvőfelülete magasabb az átlagosnál. Ez fontos, hiszen a padló közelében a szálló por és a hideg-zóna kevésbé éri a gyermeket, valamint a pelenkázó része kis szekrényként funkcionál..

 Az ágy rácsos kiságykéntmaximum 15 kg – al terhelhető, 2 éves korig ajánlott! Heverővé alakítva akár 8 - 10 éves korig